Va plac provocările?
Alăturați-vă nouă!

Vă plac provocările și nu va temeti de niciun obstacol? Aveti entuziasmul și dorința de a munci din greu, de a învăța și de a va distra la petrecerile companiei? Alăturăti-vă team-ului Expedo.

VIDEO
Despre noi

Suntem Expedo

Mobilier Expedo este un retailer online de mobilă care operează în 7 țări europene și este prezent pe piața cehă din 2009. Depozitul central al companiei este situat în Republica Cehă, în Tuněchody. În prezent, Expedo s.r.o. este una dintre diviziile Expedo Holding. Compania se concentrează în principal pe vânzarea de mobilier și accesorii pentru casă.

7 țări 300+ angajați 50 000 m2+ suprafață totală în toată Europa

De la înființarea sa, Mobilier Expedo a câștigat o poziție stabilă pe piețele din țările în care își desfășoară activitatea. Cu experiența sa în vânzarea mobilierului și dimensiunea sa, este un pilon de bază pentru angajații și clienții săi. Un mare accent este pus pe formarea continuă și creșterea în industria mobilei. La fel ca și construirea unei singure echipe este fundamentul pentru o companie de succes. Credem în spiritul de echipă și în utilizarea potențialului angajaților din cadrul companiei.

Vizitați magazinul nostru aici.

De ce sa lucrati pentru noi

Cel mai important,
de ce să alegeți Expedo?

Nu suntem o corporație gigantică în care îți cunoști șeful doar din fotografii sau întâlniri online. Veți fi în contact zilnic cu managerii dvs. la locul de muncă și la evenimentele companiei. Promovăm fair-play-ul, onestitatea și decența. Cuvântul nostru are o importanță reală și nu va vom lăsa la greu. Dress code-ul la noi nu are importanță.

Echipa potrivită
Echipa potrivită

Ne ajutăm unii pe alții, nu trebuie să vă fie teamă să întrebați ceva, suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm cu orice. Fiecare dintre noi a fost la început.

Ne bucurăm de viață
Ne bucurăm de viață

Petreceri de Crăciun, cinema în comun sau grătar? Tuturor ne place să petrecem timp împreună și să ne cunoaștem mai bine. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la managementul nostru, la toate astfel de petreceri sunt cu noi și puteti să îi întrebati orice.

Fără dress code
Fără dress code

- Vreți să veniți la serviciu în pantaloni de trening și papuci sau în costum/rochie și tocuri? Sunteti binevenit, noi nu facem diferențe.

O zi liberă in plus
O zi liberă in plus

Ai nevoie de o zi pentru a vă reveni din vacanță sau nu vă simțiți bine? Aveți la dispoziție o zi „sick days“, pe care o puteți folosi în orice zi al anului, așa că nu ezitați să vă odihniți.

Design modern
Design modern

Clădirile noastre de birouri sunt moderne, iar birourile noastre vă vor impresiona prin design și tehnologie. Iar dacă vreți să vă faceți casa mai confortabilă, puteți profita de reducerea de 20% pentru angajați.

Locuri vacante

Ce funcții
cautam in prezent

Kontakt
Contact

Contactați-ne
cu orice întrebări

    Contact

    Nu ați găsit un post pentru dumneavoastră?
    Contactați-ne!

    Sunteți interesat de ceea ce facem noi, dar nu ați găsit o poziție potrivită? Luați legătura cu noi, poate găsim o modalitate de a lucra împreună. Scrieti-ne ideea dumneavoastra de job de vis. Suntem bucuroși să primim orice persoană harnică, care nu se teme de provocări și poate avea bunul simț.